dijous, 6 d’agost del 2009

Necessites un mòbil?

Si encara no tens mòbil, felicitats, ets una espècie en perill d'extinció. Et pots trobar que et titllin de "mega-hippie", però això no seria un insult, tot el contrari. Podriem dir que la generació dels 80 considera que no tenir mòbil és com a qui li manca alguna extremitat.
Abans de comprar un mòbil, el que has de fer és preguntar-te si realment el necessites, ja que tenir-lo et representarà una despesa més. Tot plegat per enriquir aquestes empreses que s'han apuntat al món de la telefonia i que no paren de trucar-nos i fer les millors ofertes.
Simyo sembla una empresa diferent. Aquesta companyia que només opera per internet està oferint un producte que sembla molt assenyat. Sense contractes de permanència, amb telèfons totalment alliberats i tarifes raonables. Pots fer el seguiment de les teves trucades online un cop t'has registrat i tens servei d'atenció gratuït (121). És ràpid i acostumen a ser amables al telèfon.
Resulta insòlit que en aquest món de trepes una empresa no només pensi en el seu benefici a qualsevol preu si no també en donar servei, esperem que no mori d'èxit.

També és interessant la informació que pots extreure de Consum de la Generalitat de Catalunya

i si vols que t'ajudi envia un correu a alliberaelmobil@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada